työpaikat

IT-alan työpaikat MoValilla

Tarjoamme kokeneille IT-alan asiantuntijoille uramahdollisuuksia useilla osa-alueilla, kuten sovelluskehityksen, testauksen, IT-arkkitehtuurin tai projektinhallinnan parissa.

IT-konsulttina työllistyt MoValin palvelukseen ja työskentelet erilaisissa IT-projekteissa asiakasyrityksessä. Olemme joustava, matalan hierarkian työpaikka ja meille hyvinvointisi on etusijalla. Tarjoamme työntekijöillemme lounas- ja kulttuuriedun lisäksi muun muassa kattavan työterveyshuollon.

Olemme etätyön edelläkävijä ja annamme työntekijöillemme vapauden oman työn hallintaan. Useassa asiakasprojektissamme on vähintään osittainen etätyömahdollisuus. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja kuulemme mielellämme mielipiteitäsi ja otamme vastaan kehitysehdotuksia!

Tule meille

Etsimme koko ajan uusia innostuneita ja motivoituneita ihmisiä liittymään MoVal-tiimiimme!

[wp-rss-aggregator feeds="list-of-open-positions" template="open-positions-grid"]

Avoin hakemus

Jos olet IT-alan asiantuntija yrityskonsultoinnissa, pilviteknologioissa, projektinhallinnassa, IT-arkkitehtuurissa, ohjelmoinnissa, UI/UX suunnittelussa, kouluttamisessa – tai mikä tahansa IT-osaaja, ota yhteyttä! Voit olla juuri sopiva henkilö seuraavaan asiakasprojektiimme.

MovalBot auttaa sinua lähettämään hakemuksesi CV:n kera tai linkitä sähköinen ansioluettelosi. Olemme tämän jälkeen sinuun yhteydessä! MovalBot palvelee tällä hetkellä ainoastaan englanniksi.

Käsittelemme kaikkia henkilötietojasi luottamuksellisesti.